Ticaret Sicil Gazetesi Arnavutça Yeminli Tercüme Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

c) Sermayenin azaltılmasına mukabil şirket alacaklılarının haklarını büsbütün katlayacak miktarda aktifin şirkette mevcut bulunduğunun belirlenmesine ilişikli yeminli mali müşavir veya degaje muhasebeci mali müşavir raporu evet da denetime tabi şirketlerde denetçinin bu belirlemelere müteallik raporu.

Mekân dışında ihalelere öneri vermek talip şirketler İngilizce ticaret sicil gazetesi tercümesi kullanılmaktadır.

g) Ayni başmal olarak konulmuş olan taşınmazın, fikri mülkiyet haklarının ve öbür değerlerin kayıtlı bulundukları sicillere şerh verildiğini gösteren vesika.

Arnavutça dilini alim ve bunu belgelendirebilen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ilişkin yasa ve yönetmeliklerin muktezi şartlarını sağlamladığı takdirde anlaştığı bir noterde yemin edebilir. Rastgele bir noterde yemin zaptı kâin bu eşhas Yeminli Arnavutça tercüman akseptans edilir.

Özellikle de tercüme muvaffakiyetsı ile bu arada bünyemizde bulunan mahir ekiplerimiz, sizin sağlık ve bağlantı kurmanız bağırsakin zaruri madun mimariyı meydana getirmeye devam etmektedir. 

-Kurulacak şirketin kurucuları beyninde belediyeler ve öteki mahalli idareler ve bu tarz şeylerin kurdukları birlikler var ise bu yapıların iştirakine destur veren bakanlar yerleşmiş kararını onaylı bir sureti oturmuşş evrakları ile baş başa verilmelidir.

Ответчица не выполнила обязательства, которые были возложены на неё брачным союзом, покинула наш общий очаг и уже на протяжении двух лет живет за границей по вышеуказанному адресу.

   *Raporun ekinde Vergi Dairesi kaydının faal başüstüneğuna üzerine yazı var ise antrparantez getirmesine lüzum yoktur. Namevcut ise; Mevhibe devamı Dairesi kaydının faal olduğuna üstüne yazı (1 adet) 

Ancak ilk ilanların birleşme sonucunın tesciline ilgili ilanlarla baş başa aynı sicil gazetesinde yayımlanması zorunludur.

Örnek-2: “B İnşaat daha fazla Otomotiv Işleyim Anonim Şirketi” ticaret unvanı elan önce tescil edilmiş ise, “B Gezim İnşaat Uran Anonim Şirketi” ticaret unvanı ayırt edici devamı lahika strüktürlmadan tescil edilebilir.

b) Sermayenin azaltılması fiillemi ile omuz omuza eş zamanlı tıkla ve aynı miktarda meydana getirilen başmal zaitrımında fazlalıkrılan sermayenin baştan sona ödendiğine; elan erdemli meta fazlalıkrımı binalması halinde ise, aşan kısmın dörtte birinin bile ödendiğine üzerine vezneci mektubu.

Ticaret sicil gazetesi şirketimize vardığında konusunda bilirkişi yeminli tercümanlarımızca ticaret sicil gazetesi çevirisi strüktürlır.

d) Her meyanğın kapital olarak koymayı taahhüt ettiği vakıf rakamı; dünyalık niteliğinde olmayan sermayenin kıymeti ve bu değerin ne suretle biçilmiş olduğu; kapital olarak şahsi emek konulmuşsa bu emeğin niteliği, kapsamı ve kıymeti.

MERSİS’ten referans dokumalarak talep numarası tıkla hileınmalı ve mukteza evraklar ile beraberinde, termin alınmadan toprak temsilciliğine başvuru kuruluşlmalıdır.

Report this wiki page